صفحه 1 : زندگی با کتاب صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : زندگی با کتاب صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : پزشکی و سلامت صفحه 8 : فرهنگی

۲۲
شهریور
۱۴۰۴

شماره
۵۹۸۱

امروز: ۲۲ (شهریور) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Saturday 2025 (Sep) 13

عناوین صفحه



هگمتانه، گروه خبر همدان: شهرداری همدان با برف‌روبی به موقع معابر و مناطق مختلف شهر، زیبایی زمستان را دوچندان کرد.
به گزارش هگمتانه، هم زمان با آغاز اولین بارش برف در همدان 500 نفر از نیروهای انسانی شهرداری و 200 دستگاه ماشین آلات شهرداری و بخش خصوصی با آمادگی کامل اقدام به عملیات برف‌روبی کردند.
مرتضی رضایی مدیر خدمات شهری شهرداری همدان با اشاره به آمادگی کامل شهرداری همدان با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی، اظهار کرد: از ساعت آغازین بارش برف عملیات پاک‌سازی پیاده راه میدان امام (ره)، بوعلی و اکباتان توسط نیروی انسانی صورت گرفت که 500 نفر از عوامل نیروی انسانی در عملیات پاک سازی معابر مشارکت کردند.
این مسؤول در حوزه خدمات شهری تصریح کرد: از ساعت پنج تا هفت صبح شنبه به صورت خودرویی در شهر اقدام به برف‌روبی و نمک پاشی معابر اصلی و سپس در مرحله بعد معابر فرعی نمودند و این تلاش‌ها تا ساعت‌ها ادامه پیدا کرد. وی افزود: 200 دستگاه ماشین آلات شهرداری و بخش خصوصی اقدام به عملیات برف‌روبی کردند.
رضایی ضمن تأکید بر همکاری شهروندان با شهرداری در خصوص برف‌روبی عنوان کرد: شهروندان با عدم پارک خودرو در حاشیه معابر، استفاده از حمل و نقل عمومی و استفاده از زنجیر چرخ و استفاده از لاستیک‌های مناسب شهرداری را در برف‌روبی کمک کنند.
به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری همدان، مدیر خدمات شهری شهرداری همدان گفت: شهروندان می‌توانند هر نوع مشکلی مرتبط با برف‌روبی و پاک‌سازی معابر را با 137 در میان بگذارند.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: